آبگوشت دوغ دار استان مرکزی + طرز تهیه

  • آبگوشت دوغ دار استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آبگوشت دوغ دار که در استان مرکزی به آن آبگوشت دو گوله دودار می گویند، یکی از غذاهای محلی این استان و به خصوص شهر اراک است که البته در استان لرستان نیز طبخ شده و در آن منطقه به نام آبگوشت کشک لری شناخته می شود. تفاوت این آبگشوت در اراک، این است که به آن چغندر سفید اضافه می شود.

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت دوغ دار برای ۶ تا ۸ نفر:

گوشت دم سینه گوسفند یا گردن: یک کیلو

بادمجان قلمی پوست گرفته و سرخ کرده: ۵ عدد

نخود و لوبیا سفید آبگوشتی: روی هم یک لیوان

ادویه آبگوشتی یا خورشی و زردچوبه: به میزان لازم

کشک جوشیده غلیظ: ۳۵۰ گرم

نعنا داغ، پیاز داغ و سیرداغ: به میزان لازم

چغندر سفید خرد شده: دو عدد متوسط

طرز تهیه آبگوشت دوغ دار:

از قبل نخود و لوبیا را خیس کرده و سپس با گوشت، پیاز، زردچوبه و ادویه بپزید. پس از مدتی، چغندر خرد شده را اضافه کنید تا به همراه بقیه مواد آبگوشت بپزد.

در انتها بادمجان سرخ شده را اضافه کنید و نمکش را بچشید. وقتی چغندر و بادمجان پخت، نوبت افزودن کشک است. کشک را اضافه کرده و اجازه دهید چند جوش بزند. اکنون در ظرف مناسب کشیده و با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سر سفره ببرید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران