آبگوشت کشک استان مرکزی + طرز تهیه

  • آبگوشت کشک استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آبگوشت کشک یکی از غذاهای محلی و آبگوشت های مخصوص شهر اراک و استان مرکزی است که در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را با هم می آموزیم.

مواد اولیه جهت تهیه آبگوشت کشک:

گوشت گوسفند: نیم کیلو

نخود: نصف لیوان

پیاز بزرگ: دو عدد

سیب‌ زمینی متوسط: سه عدد

کشک ساییده: ۲۵۰ گرم

آب: ۱٫۵ لیتر

نعنا داغ: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

گل زرد جهت تزئین: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت کشک:

گوشت را به همراه نخود، پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل در آب می‌ پزیم. سپس سیب‌ زمینی‌ ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌ دهیم.

در ظرف دیگری روغن را داغ کرده سپس نعنا را به آن اضافه می‌ کنیم (مقداری از این نعنا داغ را برای تزئین کنار می‌ گذاریم). کشک را که قبلا آب کرده‌ ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ ریزیم. وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت بر می‌ داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌ کنیم. آنگاه با باقی‌ مانده نعنا داغ و گل زرد، آبگوشت را تزئین می‌ نماییم.

برای تهیه کوبیده می‌ توان گوشت را همراه سیب‌ زمینی کوبید یا آن ها را جدا میل کرد.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران