آبگوشت کلم قمری همدان + طرز تهیه

  • آبگوشت کلم قمری همدان + طرز تهیه
  • آبگوشت کلم قمری همدان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آبگوشت کلم قمری یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. این غذا به دلیل داشتن کلم دارای کلسیم بالایی است.

مواد لازم:

کلم قمری: یک عدد

نخود: یک پیمانه

عدس: نصف پیمانه

سیب زمینی: ۲ عدد

گوشت آبگوشتی: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

کشک: ۱ پیمانه (در صورت تمایل)

سیر: ۲ حبه (در صورت تمایل)

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده سپس کلم قمری خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس گوشت و نخود را به مواد بیفزایید. روی آن آب ریخته، روی شعله گاز قرار دهید تا کاملاً بپزد. پس از کوبیدن چربی آن با زردچوبه و فلفل آن را به آبگوشت اضافه کرده و البته در این غذا کشک و سیر می‌بایست با هم خوب مخلوط شده و کنار غذا میل می‌شود.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران