آب گرمو (اشکنه) کرمانی + طرز تهیه

  • آب گرمو (اشکنه) کرمانی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آب گرمو (اشکنه) یکی از خوراک های محلی استان کرمان است. این غذا در استان های دیگر کشورمان به شیوه های دیگری طبخ می شود.

مواد لازم (برای ۵ نفر):

پیاز: ۴ تا ۵ عدد بزرگ

سیب زمینی : ۵ تا ۶ عدد بزرگ

تخم مرغ: ۵ عدد

آرد گندم: ۲ قاشق غذا خوری

روغن: ۲ ملاقه

رب گوجه یا گوجه فرنگی تازه: ۳ قاشق غذا خوری

زردچوبه، نمک، فلفل و ترخون: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز و سیب زمینی را ریز خرد می کنیم. بعد پیازها را با مقداری روغن سرخ می کنیم، سپس زردچوبه و رب گوجه وآرد گندم را اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم و مقداری آب گرم  به آن ها اضافه میکنیم. با حرارت کم آن ها را دم می دهیم.

سپس تخم مرغ ها را شکسته و با غذا مخلوط کرده و هم می زنیم. سپس نمک، فلفل و ترخون اضافه میکنیم و مدت دو ساعت با حرارت ملایم میگذاریم تا جا بیفتد.

نوش جان!

نکات:

۱- اگر در تهیه آب گرمو کرمانی از روغن حیوانی استفاده کنید بهتر است.

۲- این غذا را به همراه ترشی و سبزی میل کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران