آش آماج کرمان + طرز تهیه

  • آش آماج کرمان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش آماج یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که علاوه بر این استان در استان های آذربایجان شرقی و همدان نیز به شیوه ای متفاوت طبخ می شود.

مواد لازم:

سبزی آش خرد شده: ۵۰۰ گرم

عدس پخته: ۳۰ گرم

لوبیا پخته: ۳۰ گرم

پیاز داغ، نعنا داغ: به میزان دلخواه

نمک و فلفل: به میزان لازم

آرد الک شده: ۱۶۰ گرم

طرز تهیه:

آب را در قابلمه مورد نظر بریزید و فرصت دهید به جوش آید. سبزی را به آب در حال جوش اضافه کرده و ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا سبزی بپزد. در این مرحله عدس و لوبیا را همراه با فلفل و پیاز داغ و نعنا داغ به آش اضافه کنید.

اینک آماج را آماده کنید. برای تهیه آماج آرد و نمک را در کاسه مناسب بریزید و به آرامی روی آن آب بپاشید تا به حالت خرده نان درآید و آماج آماده شده را به آش اضافه کنید و فرصت دهید تا آش جا بیفتد.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران