آش آماج یکی از غذاهای محلی استان کرمان است که علاوه بر این استان در استان های آذربایجان شرقی و همدان نیز به شیوه ای متفاوت طبخ می شود.
مواد لازم:
سبزی آش خرد شده: ۵۰۰ گرم
عدس پخته: ۳۰ گرم
لوبیا پخته: ۳۰ گرم
پیاز داغ، نعنا داغ: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
آرد الک شده: ۱۶۰ گرم
طرز تهیه:
آب را در قابلمه مورد نظر بریزید و فرصت دهید به جوش آید. سبزی را به آب در حال جوش اضافه کرده و ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا سبزی بپزد. در این مرحله عدس و لوبیا را همراه با فلفل و پیاز داغ و نعنا داغ به آش اضافه کنید.
اینک آماج را آماده کنید. برای تهیه آماج آرد و نمک را در کاسه مناسب بریزید و به آرامی روی آن آب بپاشید تا به حالت خرده نان درآید و آماج آماده شده را به آش اضافه کنید و فرصت دهید تا آش جا بیفتد.
نوش جان!
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه غذای درشته دزفول
طرز تهیه خورش چغاله بادام
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
طرز تهیه کوکو ماکارونی
طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ