آش انار استان مرکزی + طرز تهیه

  • آش انار استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش انار از انواع آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است. آش انار در برخی از مناطق دیگر کشور نیز طبخ می شود که شیوه پخت آن تا حدی متفاوت است.

مواد لازم جهت تهیه آش انار:

برنج: ۱ پیمانه معادل ۲۰۰ گرم

سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز و نعناع: ۱ کیلوگرم

لپه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم

انار: ۲ کیلوگرم یا رب انار: نصف پیمانه

گلپر: یک تا دو قاشق سوپخوری

روغن: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه آش انار:

لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می‌ ریزیم و روی آتش ملایم می‌ گذاریم و به آن کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم تا لپه کمی بپزد. بعد برنج را به دقت می‌ شوییم و داخل لپه می‌ ریزیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد.

گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌ کنیم. ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم. بعد کوفته‌ ها را به لپه اضافه کرده، سبزی را نیز تمیز می‌ نماییم و می‌ شوییم و خرد می‌ کنیم و به مایه آش اضافه می‌ کنیم و می‌ گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد. توجه داشته باشید که برنج آش باید کاملا بپزد و لعاب بیندازد.

آب انار را می‌ گیریم و داخل آش می‌ ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می‌ کنیم و آش را در ظرف می‌ ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می‌دهیم (با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم، نعناع داغ درست می‌کنیم).

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران