آش بادمجان همدان + طرز تهیه

  • آش بادمجان همدان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش بادمجان یکی از غذاهای محلی استان همدان است که بیشتر در شهرستان ملایر طبخ می شود. این آش به دلیل داشتن حبوبات و گوشت منبع سرشار پروتئین به شمار می رود.

مواد لازم جهت تهیه آش بادمجان برای ۴ تا ۶ نفر:

کشک: ۲۰۰ گرم

بادمجان: ۱ کیلو گرم

لوبیا‏ سفید: ۱۰۰ گرم

لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم

لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم

نخود: ۸۰ گرم

بلغور گندم: ۲۵۰ گرم

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم

نمک، فلفل ‏سیاه و ‏زرد چوبه: به میزان لازم

آب: ۲ لیتر

روغن: ۱۰۰ گرم

نعنا داغ: ۱ قاشق سوپ‏ خوری

سیر داغ: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری (۳ عدد پیاز)

طرز تهیه:

گوشت را با یک عدد پیاز خام و یک لیتر آب و فلفل روی حرارت می‏ گذاریم تا کاملاً پخته شود. سپس گوشت را خارج نموده و ریش ریش می‏ کنیم.

حبوبات (نخود و لوبیا) را که از شب قبل خیس کرده‏ ایم با مقداری نمک به آب گوشت اضافه می‏ کنیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه می ‏کنیم تا لعاب بدهد.

بادمجان‏ ها را پوست گرفته و خرد می ‏کنیم و با مقداری روغن، سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن افزوده و بعد به حبوبات اضافه می ‏کنیم.

بعد از چند جوش نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ را به همراه گوشت ریش شده به آش می ‏افزائیم.

وقتی آش‏ جا افتاده و لعاب دار شد، کشک را اضافه نموده هم زده و شعله را خاموش می ‏کنیم.

آش را داخل ظرف کشیده و روی آن را با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین می ‏کنیم.

نوش جان!

نکته:

انرژی کل این آش خوشمزه معادل ۴۳۰۰ کیلو کالری می باشد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران