آش بادمجان کرمانشاه + طرز تهیه

  • آش بادمجان کرمانشاه + طرز تهیه
  • آش بادمجان کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش بادمجان یکی از انواع آش های ایرانی است که به عنوان غذای محلی در کرمانشاه تهیه می شود و به کشک و بادمجان نیز شبیه است.

مواد لازم جهت تهیه آش بادمجان:

گوشت گوسفند: ۲۰۰ گرم

بادمجان: ۱ کیلوگرم

نخود: ۱ لیوان

عدس: ۱ لیوان

کشک: ۱ لیوان

سیر: ۴ حبه

پیاز: ۳ عدد

نعناع داغ: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آش بادمجان:

گوشت را به همراه چند لیوان آب و ۱ پیاز خرد شده داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و نرم شود. سپس گوشت را ریش ریش کنید.

بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس با پشت چنگال خوب له کنید؛ نخود و عدس را که از شب قبل خیس داده اید درون قابلمه بریزید، چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

۲ عدد پیاز و ۴ حبه سیر را خرد کنید، داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز و سیر خرد شده را در روغن سرخ کنید.

پیاز داغ، سیر داغ، بادمجان های نرم شده و حبوبات پخته را داخل قابلمه گوشت بریزید (اگر آب کم بود آب جوش اضافه کنید)؛ پس از این که آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس آش را در ظرف بکشید و رویش را با پیاز داغ، سیر داغ، کشک، نعناع داغ و … تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

نکات:

۱- برای تهیه نعناع داغ، می توانید نعناع را با مقداری روغن روی حرارت ملایم ۱ دقیقه تفت دهید.

۲- در صورت تمایل می توانید از کشک بیشتری درون غذا استفاده کنید.

۳- می توانید به جای آب گوشت از عصاره گوشت هم استفاده کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران