آش برگه از غذاهای محلی استان مرکزی + طرز تهیه

  • آش برگه از غذاهای محلی استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش برگه یکی از انواع آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است که معمولاً در فصل بهار تهیه می شود. البته این آش در استان های همدان و لرستان نیز مرسوم است.

مواد اولیه آش برگه برای ۴ نفر:

لوبیا چیتی پخته شده: ۱ پیمانه

رشته آش: ۲۵۰ گرم

نخود پخته شده:  ۱پیمانه

عدس پخته شده: ۱ پیمانه

برگه زرد آلو ترش: ۲ پیمانه

سبزی آش: نیم کیلو

شیره: نصف پیمانه

سرکه قرمز: ۱ پیمانه

سیر سرخ شده: ۱ بوته

پیاز: ۲ عدد

چغندر: ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

نعنا: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش برگه:

ابتدا در ظرف مناسبی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد چغندرهای خرد شده را به غذا اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و ۱ لیتر آب اضافه کرده و می گذاریم بپزد.

کمی که گذشت سبزی را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم و بعد آلوهای خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه کرده و هم میزنیم. حبوبات پخته شده و شیره انگور و همچنین سرکه را در مراحل آخر اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.

نوش جان!

نکات:

۱-  سعی کنید به جز مرحله آخر درب ظرف را نبندید تا آش شما بد رنگ نشود.

۲- اگر دوست دارید شیره و سرکه را از آش حذف کرده و آن را با مواد دلخواه بخورید.

۳- حتما آلو ها را از شب قبل خیس کنید و آنها را به همراه آبشان به غذا اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران