آش جوشوره مشهد

  • آش جوشوره مشهد
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش جوشوره با نام های دیگری مانند جوش بره و جوش بیره نیز معروف است. در مشهد این آش به این صورت پخت می شود که خمیر نازک را به صورت چار گوش می برند و لای هر برشی مثل دلمه، عدس، گوشت سرخ کرده و سبزی می گذارند و در آب و روغن و ادویه می پزند. مزه خامی خمیر که رفت و چند جوش خورد، غذا پخته است. چاشنی این آش نیز کشک، نعنا داغ و گاهی سیر داغ است.
در جنوب خراسان در لای برش خمیر کنجد، شاهدانه و سایر ادویه های محلی اضافه می کنند.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

برازش، محمود رضا، ۱۳۹۲، شهرهای ایران مشهد، انتشارات آفتاب هشتم (درج مطالب با هماهنگی و اجازه انتشارات صورت گرفته است).

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران