آش جوشوره با نام های دیگری مانند جوش بره و جوش بیره نیز معروف است. در مشهد این آش به این صورت پخت می شود که خمیر نازک را به صورت چار گوش می برند و لای هر برشی مثل دلمه، عدس، گوشت سرخ کرده و سبزی می گذارند و در آب و روغن و ادویه می پزند. مزه خامی خمیر که رفت و چند جوش خورد، غذا پخته است. چاشنی این آش نیز کشک، نعنا داغ و گاهی سیر داغ است.
در جنوب خراسان در لای برش خمیر کنجد، شاهدانه و سایر ادویه های محلی اضافه می کنند.
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
خرید بلیط هواپیما از سفرستان ارزان تر است!
غار بیمار آب، غار شفابخش مشهد
شاندیز عروس دیدنی های مشهد
بند گلستان مشهد
پارک کوه سنگی مشهد
روستای زشک تکهای از بهشت در مشهد
طرز تهیه آش کوفته قلقلی مشهد
معرفی هتل ها و اقامتگاههای سبزوار