آش جو استان اصفهان+طرز تهیه

  • آش جو استان اصفهان+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش جو یکی از غذاهای محلی استان اصفهان است. این آش به دلیل مقوی بودن در ماه رمضان زینت بخش سفره های افطار روزه داران می باشد. همچنین این آش به عنوان پیش غذا سرو می شود. در ادامه طرز تهیه آش جو را با هم می آموزیم:

 

طرز تهیه آش جو:

 

مواد لازم جهت تهیه آش جو برای ۶ الی ۸ نفر:

جو: ۱۵۰ گرم

سبزی آش: ۱ کیلو گرم

نخود: نصف استکان

گوشت: نیم کیلو

عدس: یک استکان

لوبیا سفید: نصف استکان

برنج: نصف استکان

پیاز: ۲ عدد

کشک، نمک، فلفل و زردجوبه: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

حبوبات را از شب پیش خیس و چند بار آبشان را عوض کنید. سبزی را خرد کنید. گوشت را خرد و با کمی پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد. حبوبات را در آن بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. گوشت و حبوبات که نیم پز شدند سبزی را بیفزایید. نمک و فلفل را در آخر کار اضافه کنید. آش که جا افتاد، کشک روی آن بریزید و با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران