آش رشته کرمان + طرز تهیه

  • آش رشته کرمان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش رشته یکی از آش های سنتی کشورمان است که در استان کرمان به شیوه ای خاص طبخ می شود.

مواد لازم جهت پخت آش رشته کرمانی:

لوبیا چیتی: یک پیمانه

عدس: یک پیمانه

سبزی آش: یک کیلوگرم

رشته آش: یک کیلوگرم

پیاز داغ: یک پیمانه

سیر و نعنا داغ: به میزان لازم

کشک: به میزان لازم

زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای کوفته ریزه:

گوشت چرخ‌ کرده: ۲۵۰ گرم

آرد نخودچی: نصف پیمانه

پیاز رنده شده: یک عدد

دارچین: یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

دانه هل سبز: به میزان لازم

زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری

خلال بادام، پسته و پرتقال: به میزان لازم

شربت سکنجبین: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه

حبوبات را از قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می‌‌کنیم. در قابلمه‌ ای حبوبات را به همراه نصف پیمانه پیاز داغ و زردچوبه می‌پزیم. سبزی آش را شسته و خرد می‌‌کنیم و پس از این‌ که حبوبات پخته شد، به آن افزوده و سپس رشته آش را اضافه می‌کنیم.

در این فاصله، کوفته ریزه‌ها را آماده می‌‌نماییم. در کاسه‌ ای گوشت چرخ‌ کرده، آرد نخودچی و پیاز رنده شده، دارچین، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران را ریخته، خوب ورز می‌دهیم تا چسبنده شود. حالا به اندازه فندق از مواد برداشته و در دست گلوله می‌کنیم و یک دانه سیاه مغز هل میان آن قرار داده، سپس مجددا گلوله می‌کنیم. تمام مواد را به همین ترتیب درست کرده و در آخر کوفته ریزه‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم. پس از این‌ که سرخ شد کمی به آن سکنجبین افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

نیمی از کوفته ریزه‌ها را به آش جا افتاده اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم، سپس به آش سیر، نعنا داغ و کمی از پیاز داغ باقی مانده را اضافه کرده و در ظرف می‌‌کشیم. روی آش را با باقی پیاز داغ، کوفته ریزه‌ ها، کشک، نعنا، و سیر داغ، خلال پسته، بادام و پرتقال تزیین می‌کنیم.

نکته

۱- این آش را در کرمان با سرکه یا شربت سکنجبین سرو می‌کنند.

۲- سبزی آش شامل تره، جعفری، اسفناج و کشنیز می باشد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران