آش سرکه شیره یزدی+طرز تهیه

  • آش سرکه شیره یزدی+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش سرکه سرکه شیره (سکنجبین) یکی از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار و استان یزد است که هنوز هم طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

گوشت سردست یا قلم: ۴۰۰ گرم

لپه: ۲۰۰ گرم

برنج: ۱۵۰ گرم

نعناع و اسفناج تازه: ۱۵۰ گرم

نعناع خشک: ۲ قاشق غذا خوری

سرکه شیره: یک لیوان

شیوه پخت:

ابتدا گوشت را تکه تکه کرده و با لپه روی حرارت قرار می دهیم. وقتی گوشت و لپه پخته شد برنج را اضافه می کنیم. پس از چلوی شدن برنج، نعناع و اسفناج تازه را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم. وقتی سبزی ها پخته شدند، سرکه شیره را به آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جا بیفتد.سپس آش را از روی اجاق برداشته روی آن را با نعناع داغ تزیین می کنیم.

نوش جان



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران