آش سرکه سرکه شیره (سکنجبین) یکی از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار و استان یزد است که هنوز هم طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم:
گوشت سردست یا قلم: ۴۰۰ گرم
لپه: ۲۰۰ گرم
برنج: ۱۵۰ گرم
نعناع و اسفناج تازه: ۱۵۰ گرم
نعناع خشک: ۲ قاشق غذا خوری
سرکه شیره: یک لیوان
شیوه پخت:
ابتدا گوشت را تکه تکه کرده و با لپه روی حرارت قرار می دهیم. وقتی گوشت و لپه پخته شد برنج را اضافه می کنیم. پس از چلوی شدن برنج، نعناع و اسفناج تازه را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم. وقتی سبزی ها پخته شدند، سرکه شیره را به آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جا بیفتد.سپس آش را از روی اجاق برداشته روی آن را با نعناع داغ تزیین می کنیم.
نوش جان
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه غذای درشته دزفول
طرز تهیه خورش چغاله بادام
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
طرز تهیه کوکو ماکارونی
طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ