آش سه نگه سیر کردستان + طرز تهیه

  • آش سه نگه سیر کردستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش سه نگه سیر یکی از آش های محلی استان کردستان است که به ویژه در فصل سرما طرفداران زیادی پیدا می کند.

مواد لازم آش سه نگه سیر برای ۴ الی ۵ نفر:

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم

برنج: نصف پیمانه

عدس: یک پیمانه

کشک پاستوریزه: ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق‌ تر ۳ لیوان)

زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم

سینه مرغ برای کوفته ریزه: به میزان لازم

پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن: به مقدار لازم

نعناع داغ برای تزئین: به میزان لازم

طرز تهیه آش سه نگه سیر:

گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پرا دز ظرفی بپزید. در همین هنگام برنج را در ظرفی دیگر پخته و وقتی که آماده شد، مرغ و عدس اضافه کنید و کشک سائیده شده را درون آن بریزید.

بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را برای تزیین روی آش استفاده کنید.

نوش جان!

نکات:

۱- کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده می کنند، به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنند. در چنین آش‌ هایی که کشک مصرف می‌شود، بهتر است که نمک ریخته نشود چون کشک‌ های پاستوریزه به قدر کافی شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود.

۲- در این آش می‌ توانید بعد از پختن گوشت، استخوان‌ ها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه کرده و در آش بریزید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران