آش شوربا هرمزگان + طرز تهیه

  • آش شوربا هرمزگان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

شوربا که به آن آش سرماخوردگی هم می گویند و مناسب فصل زمستان است، از آش های سنتی استان هرمزگان است که البته در استان های دیگر هم به روش های دیگری طبخ می شود.

مواد لازم جهت تهیه آش شوربا:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

برنج: نصف پیمانه

سبزی آش: ۳۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

نعنا خشک: یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا یکی از پیازها را خلال کرده و با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید. سپس برنج را نیز به آن اضافه کرده و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید.

پس از آن که آش کاملا جا افتاد آماده است. آن را در ظرف کشیده با نعنا داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.

نوش جان!

      



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران