آش شیر از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه

  • آش شیر از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
  • آش شیر از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
  • آش شیر از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش شیر یکی از چندین غذای محلی آذربایجان شرقی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان و برای افطار طبخ می شود. برای آموزش پخت این آش خوشمزه با ما همراه باشید:

 

مواد لازم جهت تهیه آش شیر: برای ۴ الی ۶ نفر

شیر: ۱ لیتر

گندم پوست کنده:  ۳۰۰ گرم

نخود: ۶۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

کشمش بی ‏دانه، گردو و بادام جهت تزیین: به میزان لازم

 

طرز تهیه آش شیر:

گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.

سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.

در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.

در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.

در کنار این آش معمولاً فالوده خانگی سرو می‏ شود.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران