آش غوره کردستان + طرز تهیه

  • آش غوره کردستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش غوره یکی از آش های محلی استان کردستان و منطقه بیجار است که به ویژه در فصل سرما تهیه و سرو می شود.

مواد لازم آش غوره:

گوشت مرغ ترجیحاً جوجه: ۲ تکه

غوره: ۲ خوشه

سیب زمینی: ۲ عدد

گوجه فرنگی رسیده: ۴ تا ۵ عدد

لپه: یک چهارم لیوان

پیاز: یک عدد

آب: چند لیوان

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه

روغن جهت پیازداغ: به میزان لازم

طرز تهیه آش غوره:

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و با نمک و زرد چوبه تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس آرد را افزوده و چند دقیقه دیگر با هم تفت می دهیم.

سپس گوجه فرنگی های خرد شده را افزوده و هم میزنیم و می گذاریم تا روغن پیازداغ به خورد گوجه فرنگی برود.

بعد مرغ را هم کمی با مواد حرارت می دهیم.

در مرحله آخر نیز غوره های پاک شده و سیب زمینی پوست کنده و لپه را به همراه آب می افزاییم و پس از جوش آمدن و گرفتن کف از سر غذا می گذاریم یک ساعت به آرامی بپزد.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران