آش غوره یکی از آش های محلی استان کردستان و منطقه بیجار است که به ویژه در فصل سرما تهیه و سرو می شود.
مواد لازم آش غوره:
گوشت مرغ ترجیحاً جوجه: ۲ تکه
غوره: ۲ خوشه
سیب زمینی: ۲ عدد
گوجه فرنگی رسیده: ۴ تا ۵ عدد
لپه: یک چهارم لیوان
پیاز: یک عدد
آب: چند لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
نمک و زردچوبه: به میزان دلخواه
روغن جهت پیازداغ: به میزان لازم
طرز تهیه آش غوره:
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد نموده و با نمک و زرد چوبه تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس آرد را افزوده و چند دقیقه دیگر با هم تفت می دهیم.
سپس گوجه فرنگی های خرد شده را افزوده و هم میزنیم و می گذاریم تا روغن پیازداغ به خورد گوجه فرنگی برود.
بعد مرغ را هم کمی با مواد حرارت می دهیم.
در مرحله آخر نیز غوره های پاک شده و سیب زمینی پوست کنده و لپه را به همراه آب می افزاییم و پس از جوش آمدن و گرفتن کف از سر غذا می گذاریم یک ساعت به آرامی بپزد.
نوش جان!