آش ماش پیازو قزوین + طرز تهیه

  • آش ماش پیازو قزوین + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

ماش پیازو یک نوع آش سنتی قزوینی است که بر خلاف اکثر آش ها سبزی ندارد.

مواد لازم جهت تهیه آش ماش پیازو:

برنج آشی: نفری یک مشت پُر

عدس و ماش: دو نفری یک مشت پر

لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی: سه نفری یک مشت

گوشت: نفری ۲۵ گرم

پیاز کوچیک: یک عدد

دارچین: نفری یک قاشق غذاخوری

پیاز جهت پیاز داغ: برای هر دو نفر یک پیاز بزرگ

نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه آش ماش پیازو:

ابتدا گوشت رو با پیاز کوچک و کمی زردچوبه کاملا میپزیم. سپس برنج و ماش و عدس و لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی رو با یه کمی زرد چوبه می گذاریم تا نیم پز شود.بعد گوشت رو از صافی رد می کنیم، آب گوشت را به آن اضافه کرده و گوشت رو با گوشت کوب حسابی می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود بعد به آش نیم پز شده اضافه میکنیم. پیاز داغ و دارچین و نمک و فلفل رو هم به اندازه لازم اضافه میکنیم و هر یک ربع ساعت آش را به هم میزنیم که ته نگیرد. بعد از گذشت سه الی چهار ساعت آش کاملا جا افتاده می شود.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران