آش هفت قلم استان اصفهان+طرز تهیه

  • آش هفت قلم استان اصفهان+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش هفت قلم از غذاهای محلی استان اصفهان می باشد. این آش در اصفهان بسیار طرفدار دارد. در زیر طرز تهیه آش هفت قلم را با هم مرور می کنیم:

 

طرز تهیه آش هفت قلم:

 
 

مواد لازم برای چهار نفر:

عدس: ۵۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی: ۵۰ گرم

ماش: ۵۰ گرم

برنج: ۲۰۰ گرم

اسفناج: ۲۵۰ گرم

شوید: ۲۵۰ گرم

گشنیز: ۲۵۰ گرم

گوجه فرنگی: نیم کیلو

پیاز متوسط: ۲ عدد

لیمو عمانی یا گرد آن: به میزان لازم

روغن: ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

 

طرز تهیه آش هفت قلم:

حبوبات را از شب قبل خیس کرده بعد از آن نیم پز کرده و آنها را در قابلمه می ریزیم.

پیاز را خرد کرده، سرخ می کنیم بعد سبزی ها را خرد کرده و به پیاز که در حال سرخ شدن هست اضافه کرده و تفت می دهیم.

 گوجه فرنگی ها را رنده کرده و آن را داخل پیاز و سبزی کرده می گذاریم تا یکی دو جوش بزند.

 بعد این مواد را داخل حبوبات کرده و می گذاریم تا بجوشد و گرد لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و بعد برنج را

که خیس کرده بودیم به آش اضافه می کنیم، سپس منتطر می مانیم تا آش آماده شود.

 

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • محمد در ۱۵ فروردین ۱۳۹۴

    کار هر کس نیست خرمن کوفتن …
    آقا من طبق دستور ساختم 🙂 آبش خشک شد >>> شد استانبولی 🙂
    بعدش هم مگه آش هفت قلم نیست تو دستور پخت اسمی از آب قلم و این چیزا نبود ؟؟!!!!

    • حمیدرضا سریزدی در ۱۵ فروردین ۱۳۹۴

      با سلام تبریک سال نو
      قطعا آشپزی یه سری فوت و فن داره که کار هرکسی نیست
      ایشالا شمام با این فوت و فن آشنا بشی و غذاهای شما خوشمزه بشه
      دلیل هفت قلم بودن این آش فکر میکنم اینه که توش از هفت قلم مواد استفاده شده دوست عزیز