آش پرپوله کردستان + طرز تهیه

  • آش پرپوله کردستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش پرپوله یا آش عدس یکی از آش های سنتی و محلی استان کردستان و شهر سنندج است که به ویژه در فصول سرد سال طبخ و سرو می شود.

مواد لازم آش پرپوله برای ۴ نفر:

عدس: ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط:  ۲ عدد

رشته آشی: به مقدار لازم

ادویه: به میزان لازم

نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم

روش پخت آش پرپوله:

ابتدا عدس‌ ها را شسته، سپس به آن آب اضافه کرده و اجازه می دهیم تا عدس بپزد.

سپس پیازهای خرد شده را همراه روغن تفت داده و به آن نمک و ادویه اضافه می‌ کنیم.

بعد از پخت کامل عدس‌ ها، پیاز داغ را به آن اضافه کرده و در این مرحله ادویه (مرزه) را به آش می‌ افزاییم.

در مرحله آخر طبخ هم رشته آشی را اضافه می‌ کنیم و اجازه می‌ دهیم تا  آش با حرارت ملایم جا بیفتد و درست شود.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران