آش چغندر استان مرکزی + طرز تهیه

  • آش چغندر استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آش چغندر یکی دیگر از آش های سنتی شهر اراک و استان مرکزی است که به دلیل باورهایی که درباره خواص ضد سرماخوردگی چغندر وجود دارد به ویژه در زمستان ها طبخ می شود.

مواد لازم جهت تهیه آش چغندر:

نخود: یک و نیم پیمانه

برنج: ۲٫۳ پیمانه

چغندر پاک شده و خرد شده: ۵۰۰ گرم

کشک: یک و نیم پیماه

پیاز داغ: ۱٫۳ پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم

نعنا داغ برای تزئین: به میزان لازم

طرز تهیه آش چغندر:

نخود را از شب قبل خیس کنید. در این فاصله چند بار آب آن را عوض کنید. برنج را هم خیس کنید و کنار بگذارید.

روز بعد آب نخود را خالی کنید و همراه هفت پیمانه آب بپزید. وقتی که نخود پخت، زردچوبه را در مقداری روغن تفت دهید و به همراه برنج، نیمی از پیاز داغ و نمک و فلفل به نخود اضافه کرده و بگذارید آش پخته شود. سپس نیمی از مواد را در مخلوط کن بزنید و مجددا به آش برگردانید.

سپس چغندر خرد شده را به آش اضافه کرده و بگذارید چغندرها بپزند. در این مرحله آش قرمز می شود.

وقتی چغندر پخت، کشک را به آش اضافه کنید و روی حرارت قرار بدهید. بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارید. آش شما آماده است. در ظرف بریزید و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین کنید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • فرشته در ۲۶ مهر ۱۳۹۵

    دستور غذاها شهرها رو دوست داشتم