آش یزدی همانطور که از اسمش مشخص است، از پیش غذاهای استان یزد است که به دلیل داشتن سرکه شیره طعم آن کمی با آش های معمولی متفاوت است.
مواد لازم:
نخود: یک فنجان
عدس: یک فنجان
اسفناج: ۳۵۰ گرم
لبو: تعدادی
آرد: ۲ قاشق سوپخوری
سرکه: شیره مقداری
نعناع: مقداری
طرز تهیه:
ابتدا نخود را بجوشانید و پس از اینکه قدری پخته شد پوستش را بکنید.
عدس را جداگانه بپزید و اسفناج خرد شده را در آن ریخته و آرد را با کمی آب مخلوط کرده، آن را با قطعات لبو بپزید، سپس عدس، نخود و اسفناج را اضافه کنید.
موقع صرف غذا، قدری سرکه شیره با نعناع داغ روی آش بریزید و نوش جان کنید.
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه غذای درشته دزفول
طرز تهیه خورش چغاله بادام
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
طرز تهیه کوکو ماکارونی
طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ