آلو کباب مازندران + طرز تهیه

  • آلو کباب مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

آلو کباب یکی از کباب های محلی است که در استان مازندران با مرغ محلی و یا اردک طبخ می شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه آلو کباب:

مرغ محلی: ۱ عدد

آلو: ۵۰۰ گرم

زرشک: به مقدار لازم

آبغوره: نصف پیمانه

پیاز: ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

نمک و ادویه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را با کمی روغن کاملا سرخ می کنیم. آلوها را که از نیم ساعت قبل خیساندیم، با پیاز تفت مختصری می دهیم. سپس رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه را هم اضافه کرده،کمی تفت می دهیم.

آلوها را داخل شکم مرغ ریخته و می دوزیم. مرغ و مابقی آلو را با حدود یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم میگذاریم. ممکن است در حین پخت هم مقداری آب اضافه کنیم.

بعد از حدود یک ساعت که مرغ پخت و به اندازه نصف لیوان آب ته قابلمه باقی ماند، آبغوره را اضافه می کنیم و بعد از حدود پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم. غذا حاضر است.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران