اسپه شله گلستان + طرز تهیه

  • اسپه شله گلستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

اسپه شله یکی از آش های محلی استان گلستان است که انار یکی از مواد اصلی آن است.

اسپه شله

اسپه شله یکی از آش های محلی استان گلستان است که بخصوص در فصل سرما طبخ می شود و مانند بسیاری از غذاهای نواحی شمالی کشورمان انار یکی از مواد اصلی آن است.

مواد لازم :

برنج یک پیمانه

انار ترش دو پیمانه

سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز) ۵۰۰ گرم

نعنا خشک دو قاشق غذاخوری

شکر و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

* برنج را روی حرارت می‌گذاریم.

* سبزی‌ها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه می‌کنیم و آش را هم می‌زنیم و می‌گذاریم سبزی‌ها پخته و آش جا بیفتد.

* دانه‌های انار را کمی با گوشتکوب له می‌کنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط می‌کنیم.

* پس از پخته شدن آش می‌توانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

سوران

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران