اشکنه استان مرکزی + طرز تهیه

  • اشکنه استان مرکزی + طرز تهیه
  • اشکنه استان مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

اشکنه از غذاهای سنتی استان مرکزی به خصوص شهر اراک است که البته در مناطق دیگر نیز به روش هایی متفاوت طبخ می شود. این غذا بر پایه تخم مرغ و سبزیجات تهیه می شود.

مواد لازم اشکنه اراکی برای چهار نفر:

تخم‌ مرغ: پنج عدد

آرد: سه قاشق غذا‌خوری

فلفل، زردچوبه و نمک: به اندازه لازم

روغن: به اندازه لازم

پیاز: یک عدد متوسط

شوید خشک: یک قاشق سوپ‌ خوری

طرز تهیه اشکنه:

ابتدا در یک ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید. آرد را هم اضافه کنید و به همراه زردچوبه تفت دهید. سپس به اندازه پنج تا شش لیوان آب را به آرامی روی آرد سرخ شده بریزید و مرتب به هم بزنید تا صاف و یکدست شود. فلفل و نمک و شوید خشک را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

سپس چهار عدد از تخم‌ مرغ‌ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال خوب به هم بزنید و کم کم به غذا اضافه کنید و صبر کنید تا تخم‌ مرغ‌ ها بسته شوند و غذا به غلظت مناسب برسد. تخم‌ مرغ پنجم را نیمرو کنید. و بعد از کشیدن اشکنه در ظرف مناسب، تخم‌ مرغ نیمرو شده را به عنوان تزئین، روی آن قرار دهید و سرو کنید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران