بادمجان شکم پاره از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه

  • بادمجان شکم پاره از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
  • بادمجان شکم پاره از غذاهای محلی آذربایجان شرقی+طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

بادمجان شکم پاره از غذاهای محلی آذربایجان شرقی است که بیشتر از در شهر تبریز طبخ میشود. نام ترکی این غذا (قارنی یاریخ) نام دارد.

برای آموزش پخت این غذای خوشمزه با ما همراه باشید:

 

مواد لازم:

بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد: ۶ عدد

سیر: ۱۰ حبه متوسط

پیاز ریز شده: یک عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

گوجه فرنگی سفت: ۲ عدد

جعفری ساطوری: ۳ قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع: به میزان کافی

 

طرز تهیه بادمجان شکم پاره

ابتدا بادمجان ها را راه راه پوست کنده یک برش تو قسمت گود بادمجان میدیم (مثل نون باگت که برا ساندویج برش می زنیم) بعد اون ها رو ۲ ساعت تو آب نمک می خوابونیم بعدش شسته، خشک کرده و در روغن مایع سرخ می کنیم و کنار می ذاریم.

سیر ها رو خلا ل می کنیم و یه تفت کوچولو تو روغن مایع میدیم، توجه کنید که رنگش مطلقا نباید عوض بشه (جلوه سیر تو این غذا مثل خلال بادام میشه)، پوست گوجه فرنگی ها رو میکنیم ، مغزشون رو خالی میکنیم و گوشت اونها رو ریز خرد می کنیم، تو همون ظرفی که سیر را تفت دادیم پیاز رو تفت میدیم بعد گوشت رو بهش اضافه میکنیم بعد از کمی تفت دادن، رب، مغز گوجه فرنگی ها و نصف لیوان آب رو اضافه میکنیم و در ظرف رو میذاریم تا گوشت کاملا پخته بشه فقط یه نکته هست و اونم اینه که رنگ این مخلوط باید کاملا قرمز باشه به عبارتی ربش یه خورده زیاد تر از بقیه غذاها هست. بعد از رو حرارت برداشته جعفری، گوجه فرنگی ریز شده و سیر رو باهاش مخلوط می کنیم.

از مخلوط آماده داخل بادمجانها پرکرده و اون ها رو داخل ماهیتابه می چینیم از روغن قرمزی که از مایع گوشتی مونده ته ماهی تابه ریخته در ماهیتابه رو میذاریم و روی حرارت خیلی ملایم یه ۲۰ دقیقه ای میذاریم تا غذا جا بیفته و بعد سرو میکنیم.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران