بادمجان شکم پر مازندران + طرز تهیه

  • بادمجان شکم پر مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

بادمجان شکم پر مازندرانی یکی از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه این استان است و تفاوت آن با بادمجان شکم پر معمولی در استفاده از مغز گردو و سبزی های محلی است.

مواد اولیه بادمجان شکم پر برای ۳ نفر:

بادمجان: ۵ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز (رنده شده): ۳ عدد

گردو: ۲۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه

سبزی محلی شامل چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر: ۱ پیمانه ساطوری شده

رب انار: نصف پیمانه

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان‌ ها را پوست گرفته و نمک می‌ زنیم و اجازه می دهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن ها از بین برود.سپس آن ها را شسته و خشک می‌‌ کنیم.

وسط بادمجان‌ ها را یک چاک می‌‌ دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بعد بادمجان‌ ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می‌‌ گذاریم. داخل گوجه‌ ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می‌‌ گذاریم.

گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ ها را خرد می‌‌ کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می‌‌ افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.

مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌ فرنگی‌ ها را نیز با مواد پر می‌‌ کنیم و در تابه‌ ای می‌ چینیم، پوره‌ های گوجه‌ فرنگی را در تابه کنار بادمجان‌ ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ ریزیم و در تابه را می‌ گذاریم تا با حرارت ملایم بخارپز شود.

نوش جان!

نکات:

۱- به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.

۲- می‌ توانید اول داخل بادمجان‌ ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید یا آن ها را درون فر بپزید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران