بادمجان پلو یکی از غذاهای محلی روستای یرک در استان قزوین است که بر پایه بادمجان و گوشت و برنج تهیه می شود.
مواد اولیه جهت تهیه بادمجان پلو:
برنج: یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده: یک پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را سرخ کرده و کنار میگذاریم. سپس با پیاز داغ و کمی گوجه فرنگی، گوشت را تفت میدهیم. میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم. سپس برنج را شسته، آبکش کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.
انرژی کل این پلو ۴۰۹۰ کیلوکالری می باشد.
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه غذای درشته دزفول
طرز تهیه خورش چغاله بادام
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
طرز تهیه کوکو ماکارونی
طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ