بادمجان پلو قزوین + طرز تهیه

  • بادمجان پلو قزوین + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

بادمجان پلو یکی از غذاهای محلی روستای یرک در استان قزوین است که بر پایه بادمجان و گوشت و برنج تهیه می شود.

مواد اولیه جهت تهیه بادمجان پلو:

برنج: یک کیلوگرم

بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم

پیاز سرخ‌ شده: یک پیمانه

گوشت چرخ‌ کرده: ۵۰۰ گرم

گوجه‌ فرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد

رب گوجه‌ فرنگی: دو قاشق غذاخوری

روغن: نصف پیمانه

نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌ ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌ فرنگی، گوشت را تفت می‌دهیم. می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌ شده، رب گوجه‌ فرنگی را هم اضافه کنیم. سپس برنج را شسته، آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌ فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

انرژی کل این پلو ۴۰۹۰ کیلوکالری می باشد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران