آش برویشین تورش کردستان + طرز تهیه

  • آش برویشین تورش کردستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

برویشین تورش یکی از غذاهای سنتی استان کردستان است که در اصل نوعی آش به شمار می رود. برویشین تورش را هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد.

مواد لازم جهت تهیه آش برویشین تورش:

بلغور نیم کیلو

لپه: ۱۰۰ گرم

زردآلو: ۲۰۰ گرم

سرکه: نصف پیمانه

پیاز: ۱ عدد

روغن: سه قاشق غذاخوری

زردچوبه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه آش برویشین تورش:

ابتدا در ظرف مناسب و گودی پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. سپس بلغور شسته را از آبکش رد کرده و کمی در روغن تفت می دهیم و پس از آن لپه را آبکش کرده و به بلغور اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم.

سپس سه پیمانه آب را روی آن ها می‌ ریزیم و زردآلو را اضافه می‌ کنیم.

بعد از پخته شدن سرکه، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و آش را سرو می‌ کنیم.

نوش جان!

نکات:

۱- این غذا رب یا زعفران ندارد اما اگر رنگ آن را دوست ندارید کمی زعفران به آن اضافه کنید.

۲- اضافه کردن مخلوط پوره زرد آلو و آب این غذا را خوشمزه تر و زیبا تر می کند.

۳- اگر به نظرتان غذا به دلیل وجود سرکه کمی تند شده است، مقداری شکر اضافه کنید تا به اصطلاح تیزی سرکه را بگیرد.

۴- لپه را حتما از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران