بولامه گلستان + طرز تهیه

  • بولامه گلستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

بولامه یکی از خوراک های سنتی استان گلستان است که به هلیم یا حلیم شباهت زیادی دارد فقط به جای گندم با برنج تهیه می شود.

بولامه گلستان

بولامه گلستان گلستانی ها این خوراک را معمولاً در هفتمین روز تولد کودک و در طی جشنی زنانه در استان گلستان پخته می شود. در این جشن فقط زن های فامیل، همسایه ها و دوستان بسیار نزدیک، دعوت می شوند و با تقدیم هدایای خود، هم صدا با حاضرین، شادی می کنند.

مواد لازم :

۲ لیوان برنج گرده یا نیمدانه

روغن حیوانی یا مخلوط روغن و کره

شکر ۴ پیمانه

بادام و پسته برای تزیین ( پودر یا پرک یا خلال )

طرز تهیه :

۱- برنج را به مدت یک روز در آب خیس می کنند.

۲- برنج خیس شده را در روغن، سرخ می کنند.

۳- برنج سرخ شده را به مدت تقریبی ۸ ساعت با آب می چوشانند تا کاملا خمیر شود و روغن موجود در دیگ کاملا جذب شود.

۴- پس از حدود ۸ ساعت جوشاندن و جذب شدن آب موجود در برنج، روغن جذب نشده را خارج می کنند.

۵- خمیر برنج را با مقداری شکر به هم می زنند تا شکر نیز کاملا جذب شود.

بعد از مدتی که شکر جذب شد بولامه آماده خوردن است.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

majidrf.blogfa.com

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران