ترشی انبه هرمزگان + طرز تهیه

  • ترشی انبه هرمزگان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

ترشی انبه هرمزگان

ترشی انبه از ترشی های محلی استان هرمزگان است که در شهرهای میناب و رودان متداول است و به دو صورت ترشی انبه چغاله یا انبه نارس سالم تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

تمبر هندی        آب  ۲ لیوان

زردچوبه به مقدار لازم         انبه

رب گوجه فرنگی     سیر و فلفل

سرکه

طرز تهیه ترشی انبه هرمزگان :

برای تهیه این نوع ترشی، تمر هندی را در ۲ لیوان آب خیس کنید، سپس آن را با دست چنگ زده تا شیره ی آن خارج شود، تمر هندی را از صافی رد کنید. زردچوبه و انبه و رب گوجه فرنگی را به شیره تمر هندی اضافه کنید. سیر و فلفل را به انبه افزوده، هم بزنید تا مواد ترشی با هم مخلوط شود. همه مواد را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با سرکه بپوشانید و درب ظرف را محکم ببندید.

 

سایر غذاهای محلی هرمزگان :

خوراک عنکاس (ماهی مرکب)   

ماهى برشته (کباب ذغالى)



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


منبع

خانه و فرهنگ هرمزگان

محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران