ترشی ناز خاتون یکی از چاشنی های محبوب استان مازندران است که با سبزیجات تهیه می شود. مواد این ترشی را می توانید به سادگی در سبزی خرد کن به صورت کاملا ریز در بیاورید و چاشنی ها را به آن افزوده و در کمترین زمان آماده سرو کنید.
مواد لازم جهت تهیه ترشی ناز خاتون:
بادمجان کبابی شده: ۱ کیلوگرم
گوجه: ۳ عدد متوسط
سیر: ۱ بوته
آب غوره: یک و نیم لیوان
ریحان ناز خاتونی یا ریحان قرمز چرخ شده: ۱ فنجان
نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی ناز خاتون:
بادمجان کبابی شده را خرد کرده و گوجه را خرد می کنیم. سپس سیر را می کوبیم و همه این مواد را مخلوط می کنیم. ترشی حاضر است.
نوش جان!
نکات:
۱- این ترشی پس به محض آماده شدن قابل مصرف می باشد.
۲- این ترشی در مازندران به صورت خورش سرو می شود.
۳- استفاده از گوجه فرنگی در این ترشی اختیاری است و در بعضی نواحی از گوجه استفاده نمی شود نمی کنند.