تیل فسنجان مازندران + طرز تهیه

  • تیل فسنجان مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

تیل فسنجان نوعی خورش محلی استان مازندران است که با فسنجان های استان های دیگر متفاوت است و به همراه بادمجان طبخ می شود.

مواد لازم جهت تهیه تیل فسنجان برای چهار نفر:

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

بادمجان: ۵ عدد

رب انار ترش: ۱ قاشق سوپخوری سر پر

سیر سرخ کرده: ۱ قاشق مرباخوری

پیاز: ۱ عدد

گوجه فرنگی: ۴ عدد

گردو ساییده شده: ۲۰۰ گرم

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

آب: ۵ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا گوجه‌ فرنگی را چند ثانیه داخل آبجوش می اندازیم و بعد پوست کنده و نگینی خرد می‌کنیم و با کمی‌ روغن تفت می‌دهیم. سپس پیاز را رنده کرده و به گوجه‌ فرنگی اضافه می‌کنیم. سیر سرخ کرده، گردو و رب‌ انار را به مواد افزوده و به مدت پنج دقیقه تفت داده، سپس آب را داخل مواد می‌ریزیم.

نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می‌ کنیم و اجازه می دهیم خورش یک ساعت و نیم بپزد و جا بیوفتد.

در این فاصله بادمجان را از وسط نصف کرده و سرخ می‌کنیم و در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه می کنیم.

نوش جان!

نکات:

۱- بهتر است این خورش در قابلمه روی آماده شود.

۲- دقت کنید مقدار سیر کاملا بستگی به ذائقه شما دارد و حتی قابل حذف هم می باشد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران