خوراک عنکاس (ماهی مرکب) هرمزگانی + طرز تهیه

  • خوراک عنکاس (ماهی مرکب) هرمزگانی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

عنکاس (ماهی مرکب) یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است که به صورت خوراک و کباب طبخ می شود.

مواد لازم جهت تهیه خوراک عنکاس (ماهی مرکب):

عنکاس: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

خرما: ۳ تا ۴ عدد

روغن: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

ادویه: نصف قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه خوراک عنکاس:

عنکاس را پس از تمیز کردن خوب می شوریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و با خرما در دیگ ریخته و آب را اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می جوشانیم تا عنکاس نرم شود (خرما باعث خوش رنگ شدن و نرم شدن عنکاس می شود).

پیاز را به خلال های نازک تبدیل کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس زرد چوبه را اضافه می کنیم و عنکاس آب پز شده را با پیاز مخلوط کرده و ۲ الی ۳ دقیقه در پیاز تفت می دهیم. سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم و همه مواد را با هم زیر و رو می کنیم.

بعد یک پیمانه آب می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم، پس از به جوش آمدن حرارت را کم می کنیم و در دیگ را می بندیم و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم.

عنکاس را در بشقاب می ریزیم و اطراف آن را با گل از پیاز و تربچه تزئین می کنیم.

نوش جان!

نکته:

در صورت دلخواه می توانید نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده و قارچ تفت داده شده را به این خوراک اضافه کنید. معمولآ نصف پیمانه سبزی ماهی هم به این خوراک اضافه می کنند. پس از این که پیاز سرخ شد، مواد نامبرده را می ریزیم و تفت می دهیم بعد عنکاس اضافه می کنیم.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • ایران در ۱۷ مرداد ۱۳۹۶

    خوردن ماهی مرکب حرام است!!