خوراک کدو حلوایی کرمانشاه + طرز تهیه

  • خوراک کدو حلوایی کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خوراک کدو حلوایی از غذاهای محلی کرمانشاه است. این غذا معمولاً با گوشت گوسفند تهیه می شود اما می توان در تهیه آن از گوشت طیور نیز استفاده کرد.

مواد لازم جهت تهیه خوراک کدو حلوایی:

گوشت: نیم‌ کیلوگرم

کدو حلوایی: یک کیلوگرم

قلم گوسفندی: دو عدد

پیاز سرخ‌ شده: سه قاشق سوپخوری

رب گوجه‌ فرنگی: یک قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

غوره: ۳۰۰ گرم

آبغوره: یک استکان کوچک

نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه خوراک کدو حلوایی:

ابتدا گوشت‌ ها را تکه‌ تکه برش می‌ زنیم و سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن، پیاز را که از قبل سرخ کرده ایم اضافه می کنیم و کمی آب می افزاییم و اجازه می دهیم خوب بپزد ولی له نشود.

کدوها را به اشکال دلخواه می‌ بریم و با روغن سرخ می‌ کنیم.

سپس کدوها و گوشت‌ ها را در قابلمه‌ ای می‌ ریزیم، دنباله‌ های غوره را گرفته و کمی سرخ می‌ کنیم و همراه با رب، نمک، فلفل و ادویه به خورش اضافه کرده و می‌ گذاریم بجوشد و بپزد. چون کدوها خیلی سریع پخته می‌ شوند مواظب باشید که له نشوند. یک لیوان آب برای پختن به غذا اضافه می کینم وحدود پنج دقیقه صبر می‌ کنیم تا آب آن تمام شود و خورش به روغن بنشیند. غذا حاضر است.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران