خورش آغوز مسما مازندران + طرز تهیه

  • خورش آغوز مسما مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش آغوز مسما (فسنجان با گوشت اردک یا مرغابی) یکی از غذاهای سنتی استان مازندران است که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار می باشد.

مواد لازم برای تهیه خورش آغوز مسما:

گوشت اردک: ۶۰۰ گرم

گردو: ۲۰۰ گرم

پیاز سرخ شده: ۷۵ گرم

رب انار: ۵۰ گرم

آب: ۲ لیتر

شکر: ۷۵ گرم

دانه ساییده شده انار: ۱۰۰ گرم

نمک، زرچوبه، فلفل و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه خورش آغوز مسما:

ابتدا گوشت اردک را سرخ کنید و پیاز را تفت دهید و به مخلوط پیاز و گوشت اردک آب را اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب خورشت، دانه های ساییده شده انار خشک و گردو را به مواد اضافه کنید. سپس رب انار ترش، شکر، نمک و زردچوبه را خوب هم زده به خورشت اضافه کنید.

آغوز مسما بعد از مدت ۲ ساعت پخت با حرارت بسیار ملایم، آماده است.

نوش جان!

نکته:

این غذا با برنج یا نان با ترشی های محلی سرو می شود.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران