خورش اسفناج و ماش یکی از خورش های سنتی استان گلستان است که به دلیل استفاده از اسفناج و ماش بسیار مقوی بوده و سرشار از ویتامین های مختلف است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
۱- ۴۰۰ گرم گوشت گوساله تکه شده
۲- ۲ عدد پیاز نگینی شده ریز
۳- ۲ کیلو اسفناج ریز شده
۴- ۱٫۵ استکان ماش
۵- نمک به میزان لازم
۶- رب انار به میزان لازم
۷- تعدادی سیر (متناسب با سلیقه) ریز و سرخ شده
طرز تهیه خورش اسفناج و ماش:
ابتدا گوشت را با پیاز تفت دهید، کمی آب روی آن بریزید و بگذارید در حدود یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت ماش را به گوشت اضافه کنید و بعد از یک ربع، اسفناج خرد شده را تفت دهید و به غذا اضافه کنید. بعد از پخت همه مواد، در نیم ساعت آخر نمک و رب انار را به همراه سیر سرخ شده به خورش اضافه کنید. وقتی غذا جا افتاد با برنج سرو کنید.
نوش جان!
عبارت های مرتبط:
زیباترین مناطق مشابه:
طرز تهیه غذای دملمه ساوه
طرز تهیه غذای درشته دزفول
طرز تهیه خورش چغاله بادام
طرز تهیه عدس پلو مجلسی
طرز تهیه کوکو ماکارونی
طرز تهیه رولت گوشت
طرز تهیه کوکوی عدس
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ