خورش اسفناج و ماش گلستان + طرز تهیه

  • خورش اسفناج و ماش گلستان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش اسفناج و ماش یکی از خورش های سنتی استان گلستان است که به دلیل استفاده از اسفناج و ماش بسیار مقوی بوده و سرشار از ویتامین های مختلف است.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

۱- ۴۰۰ گرم گوشت گوساله تکه شده

۲- ۲ عدد پیاز نگینی شده ریز

۳- ۲ کیلو اسفناج ریز شده

۴- ۱٫۵ استکان ماش

۵- نمک به میزان لازم

۶- رب انار به میزان لازم

۷- تعدادی سیر (متناسب با سلیقه) ریز و سرخ شده

طرز تهیه خورش اسفناج و ماش:

ابتدا گوشت را با پیاز تفت دهید، کمی آب روی آن بریزید و بگذارید در حدود یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت ماش را به گوشت اضافه کنید و بعد از یک ربع، اسفناج خرد شده را تفت دهید و به غذا اضافه کنید. بعد از پخت همه مواد، در نیم ساعت آخر نمک و رب انار را به همراه سیر سرخ شده به خورش اضافه کنید. وقتی غذا جا افتاد با برنج سرو کنید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران