خورش ترشی تره مازندران + طرز تهیه

  • خورش ترشی تره مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش ترشی تره یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندارن می باشد که پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم شده ترشی تره به شیوه مازندرانی ها را امتحان کنید. این غذا در استان گیلان نیز به شیوه خاص خودش طبخ می شود. در ادامه با طرز تهیه ترشی تره مازندرانی آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه ترشی تره:

سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر): یک کیلو

برنج: نصف لیوان

آرد برنج: ۱۰۰ گرم

سیرخام: ۱ بوته

تخم‌ مرغ: ۳ تا ۴ عدد

ترشی (آب نارنج یا آب انار): به مقدار دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه:

نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.

ابتدا سبزی‌ ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.

سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.

سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.

مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌ دار شدن خورش می‌ شود.

در پایان تخم‌ مرغ‌ ها را اضافه نمایید.

غذا آماده‌ سرو است.

نوش جان!

 



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران