خورش تره کردی + طرز تهیه

  • خورش تره کردی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش تره یکی از خورش های پرطرفدار کردستان است که البته در سایر مناطق دیگر کشور نیز به روشی متفاوت طبخ می شود. این خورش تا حدی شبیه به خورش قورمه سبزی است.

مواد اولیه جهت تهیه خورش تره:

گوشت گوسفندی یا گوساله: ۴۰۰ گرم

تره ساطوری شده: ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید یا لوبیا قرمز: نصف پیمانه

پیاز متوسط و خرد شده: ۱ عدد

گرد لیمو: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

سیب زمینی برای سرخ کردن و تزیین: ۳ عدد

روغن: به میزان لازم

زعفران: به مقدار لازم

گوجه فرنگی: ۲ عدد

طرز تهیه خورش تره:

ابتدا در ظرفی مناسب کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن تفت می دهیم به طوری که نیمه طلایی شود. سپس گوشت را به پیاز اضافه می کنیم. بعد از حدود ۵ دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه می کنیم. پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید. زیر شعله را کم کرده و اجازه می دهیم خوب بپزد.

در تابه ای جداگانه کمی روغن می ریزیم و تره و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دقیقه تفت می دهیم. وقتی گوشت پخت، تره سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و نمک می زنیم. در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو یا ۴ عدد لیمو عمانی را به خورش اضافه می کنیم. بعد از یک ربع زیر خورش را خاموش می کنیم.

سیب زمینی را خلالی و سرخ می کنیم و گوجه فرنگی را هم خرد کرده و سرخ می کنیم و به عنوان تزیین روی غذا می ریزیم. همچنین میتوانید زعفران آب کرده نیز به خورش اضافه کنید و اگر ترشی آن مناسب نبود، کمی آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید.

نوش جان!

نکته:

لوبیا باید از شب قبل خیس شده باشد و آب آن ۲ بار عوض شده باشد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران