خورش خلال بادام کرمانشاه + طرز تهیه

  • خورش خلال بادام کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش خلال بادام که گاهی به اختصار خورش خلال نیز خوانده می شود، از خورش های سنتی کرمانشاه است که بر پایه خلال بادام و گوشت گوسفند یا مرغ تهیه می گردد. این خورش در استان های دیگر نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است.

مواد لازم خورش خلال بادام:

گوشت خورشی گوسفندی: ۱ کیلوگرم

خلال بادام: ۳۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری

زرشک سیاه (کوهی): ۳۰۰ گرم

لیمو عمانی: ۵ تا ۶ عدد

پیاز: ۲ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

زعفران آب زده: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو یا نارنج: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش خلال بادام:

پیاز را خرد کرده و به صورت نگینی و در روغن تفت می دهیم. سپس گوشت را کە یه صورت قیمه ای (تکه های کوچک) خرد کرده ایم را به پیاز اضافه کرده تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و رب را میفزاییم کمی تفت داده تا خامی رب از بین برود.

خلال بادام را کە به مدت ۲ ساعت در آب خیسانده ایم، به گوشت اضافه کرده و سپس ۳ لیوان آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

پس از ۴۵ دقیقه لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و همراه آب لیمو یا نارنج به خورش می افزاییم.

پس از ۲۰ دقیقه نمک خورش را اضافه کرده و زعفران آب کرده را به همراه زرشک سیاه کە کمی در روغن تفت داده ایم به خورش می افزاییم و ۱۰ دقیقه دیگر زمان میدهیم تا خورش جا بیفتد.

نوش جان!

نکات:

۱- زرشک سیاه یک مدل زرشک است کە به صورت خود جوش در کوهستان های غربی ایران می روید. این زرشک مانند زرشک معمولی خواص بسیاری دارد ولی در طعم کمی با زرشک قرمز متفاوت است و ترشی کمتری دارد. این نوع زرشک را علاوه بر مناطق غربی کشور در سایر مناطق نیز قابل تهیه است. برای تهیه خورش خلال تنها باید از این نوع زرشک استفاده کرد.

۲- خورش خلال باید پر گوشت باشد و در استفاده از خلال بادام کم نگذارید.

۳- زرشک را اواخر طبخ غذا اضافه کنید تا خورش شما سیاه نشود.

۴- خورش خلال را همراه با برنج درجه یک ایرانی و روغن ناب کرمانشاهی سرو نمایید.

۵- خورش خلال باید کاملا کم آب شود و به روغن بیفتد تا کاملا جا افتاده و خوشمزه شود.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران