خورش سبزه فسنجان مازندران + طرز تهیه

  • خورش سبزه فسنجان مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

سبز فسنجان یک نوع از خورش فسنجان محلی استان مازندران است که معمولاً با کته و ترشی سرو میشود.

مواد اولیه جهت تهیه خورش سبزه فسنجان برای ۸ نفر:

رب انار: ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز: ۲۰۰ گرم

اسفناج: ۲۰۰ گرم

سیر با بوته سبز: ۴ عدد

پیاز: ۱ عدد

گردو آسیاب شده: نیم کیلوگرم

گوشت گوسفندی به همراه قلم ۱ کیلوگرم

دارچین: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه سبزه فسنجان:

در ظرفی مناسب پیاز را ریز کرده و با مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و به آن اضافه کرده و دوباره تفت دهید. بعد از آن گردوی آسیاب‌ شده و بقیه مواد را اضافه کرده تا با هم مخلوط شوند. سپس مقداری آب بریزید تا زمانی که گوشت بپزد.

سبزی‌ ها را خرد کرده و در نیم ساعت آخر پخت به همراه ادویه و رب انار به خورش اضافه کنید تا زمانی که جا بیفتد.

نوش جان!

نکات:

۱- بهتر است از رب انار ترش در این غذا استفاده کنید.

۲- امکاناستفاده گوشت به صورت چرخ کرده و به صورت کوفته ریزه خورش سبزه فسنجان وجود دارد.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران