خورش سیر و انار مازندران + طرز تهیه

  • خورش سیر و انار مازندران + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش سیر و انار یکی از خورش های سنتی استان مازندران است که در ادامه آموزش پخت آن را با هم می آموزیم.

مواد اولیه جهت تهیه خورش سیر و انار:

پودر موسیر: یک قاشق مرباخوری

پودر سیر: یک قاشق مرباخوری

سیر: ۵ حبه بزرگ

نمک: به میزان لازم

انار دان شده: ۲ پیمانه

رب انار: نصف پیمانه

مرغ: یک کیلو

پیاز ریز: یک عدد

روغن کنجد: ۴ قاشق سوپ‌ خوری

زعفران: یک قاشق مرباخوری اختیاری

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را شسته و چربی‌ های اضافی آن را پاک کنید. تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها ۲ قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

سپس پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه ۲ قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید. سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید.

در مرحله بعد شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید. زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید. زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیاز داغ اضافه کنید. مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش ۵۰ دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران