خورش فسنجان و کشک مرکزی + طرز تهیه

  • خورش فسنجان و کشک مرکزی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

خورش فسنجان و کشک که در گویش محلی به آن فسوجن کشک گفته می شود، یکی از غذاهای محلی استان مرکزی به خصوص شهر تفرش است. این غذا مانند همان خورش فسنجان است ولی در آن به جای رب انار از ماست یا کشک استفاده می‌ شود. گاهی به جای گوشت مرغ یا گوسفند از گوشت اردک، غاز یا کبک نیز استفاده می‌ کنند.

مواد لازم جهت تهیه خورش فسنجان و کشک برای ۴ تا ۶ نفر:

کشک: ۲ پیمانه

فیله مرغ: ۵۰۰ گرم

مغز گردوی ساییده شده: ۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده: ۱ عدد

سیر: ۵ حبه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه خورش فسنجان و کشک:

ابتدا سینه مرغ را به قطعات متوسط خرد نمایید و با پیاز رنده شده و چند حبه سیر، مقداری زردچوبه، فلفل و روغن تفت دهید تا آب پیاز و مرغ بر چیده شود. در این هنگام مغز گردوی پودر شده را ریخته، بعد از چند بار هم زدن، ۱ لیتر آب اضافه نمایید تا گوشت پخته شود.

بعد از یک ساعت، کشک را اضافه نموده و شعله را ملایم نمایید تا گردو به روغن بیافتد و گوشت مرغ کاملا پخته و حالت ریش‌ ریش پیدا کند. در صورتی که خورش هنوز به روغن نیفتاده است و مرغ پخته است، بهتر است که مرغ را خارج نموده و اجازه دهید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود و سپس مرغ پخته را به خورش اضافه نمایید.

خورش را در ظرف کشیده و با برنج سرو کنید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران