دمپخت شیرازی + طرز تهیه

  • دمپخت شیرازی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

دمپخت شیرازی از پلوهای سنتی استان فارس به خصوص شهر شیراز است که مواد اصلی آن برنج، کلم برگ و عدس هستند. این دمپخت یک غذای گیاهی خوش طعم و مقوی است.

مواد لازم دمپخت شیرازی:

برنج: ۴ پیمانه

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۳ حبه

کلم برگ: ۱ عدد کوچک

هویج متوسط: ۲ عدد

عدس: ۱ پیمانه

سبزی شامل شوید، ریحون، ترخون و جعفری: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه دمپخت شیرازی:

ابتدا پیاز ها را به صورت خلال خرد کرده و سرخ کنید. وقتی کمی نرم شد، زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدهید. سیرهای خرد شده را بعد از آن اضافه کنید. هویج را هم اضافه کرده و کمی تفت بدهید.

سپس عدس خیس کرده را به مواد اضافه کرده، نمک و فلفل و ادویه بزنید و حدود دو لیوان آب روی آن بریزید.

کلم برگ را با سبزی به مواد اضافه کرده، اجازه دهید در حدود ۲۰ دقیقه بجوشد. در پایان برنج شسته شده را اضافه کنید. در  صورت نیاز نمک اضافه کنید. وقتی آب برنج کاملا به خورد برنج رفت، دم کنی را روی برنج بگذارید و زمان بدهید تا برنج دم بکشد، و پس از آن کمی روغن داغ روی برنج بریزید و دمپخت را نوش جان کنید.

نکته:

اگر سبزی شما خشک بود، سبزی را به همراه برنج به دیگر مواد اضافه کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران