دمپخت عدس شیراز + طرز تهیه

  • دمپخت عدس شیراز + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

دمپخت عدس یکی از پلوهای محلی استان فارس به خوصوص شهر شیراز است که اگر بدون گوشت یا مرغ تهیه شود یک غذای گیاهی خوش طعم و سنتی اصیل ایرانی محسوب می شود.

مواد اولیه دمپخت عدس( برای ۶ نفر):

برنج: ۱ کیلو

عدس: ۱ لیوان

خلال نارنج: یک استکان

دارچین: نصف قاشق چایخوری

روغن (آبکرده): یک و نیم استکان

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه دمپخت عدس:

ابتدا در ظرفی مقدار بسیار کمی روغن بریزید و زردچوبه و فلفل و نمک را در آن تفت دهید و سپس عدس شسته شده را به آن اضافه کنید و پس از تفت دادن اجازه دهید با مقداری آب نیم پز شود.

در ظرفی جدا گانه پیازها را نیمه سرخ کنید و با مقداری زردچوبه، کلم، سبزی، هویج و نمک و فلفل مخلوط کرده و تفت دهید و سپس برنج را با آب به مواد اضافه کنید و پس از تبخیر شدن مقداری از آب عدس نیم پز را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید آب غذا تبخیر شود و تنها مقداری رطوبت برای دم انداختن برنج باقی بماند.حالا برنج را دم بیندازید.

پس حدود ۴۵ دقیقه غذا حاضر است. نوش جان!

نکات:

۱- می توانید از گوشت یا مرغ هم در غذا استفاده کنید.

۲- استفاده از زعفران به جای زرچوبه به خوشمزه شدن غذا کمک می کند.

۳- میتوانید از خرما برای تزیین و سرو این غذا استفاده کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران