دنده کباب را می توان معروف ترین غذای استان کرمانشاه دانست. این کباب مطبوع که با دنده گوسفند تهیه می شود، از حجم بالایی گوشت برخوردار است و منبع مناسبی برای پروتئین حیوانی به شمار می رود.
مواد اولیه دنده کباب کرمانشاه:
رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
دنده گوسفند: یک کیلوگرم
سماق: ۱٫۵ قاشق چایخوری
پیاز ریز شده: ۲ عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: یک حبه
پیاز برای دور کباب: ۱ عدد
لیمو ترش برای دور کباب: به میزان لازم
جعفری ساطوری برای دور کباب: به میزان لازم
گوجه فرنگی کبابی برای دور کباب: به میزان لازم
طرز تهیه دنده کباب:
ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر خرد کنید و چربی های اضافه آن را بگیرید.
سپس در کاسه بزرگی، پیاز، سیر، فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد گوشت را به مواد اضافه کنید و با دست کاملا ورز دهید تا همه قسمت های گوشت به این مایه آغشته شوند. سپس آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود.
سپس کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شود. کباب را با دورچین آن سرو کنید. قبل از سرو باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.
نوش جان!