دنده کباب کرمانشاه + طرز تهیه

  • دنده کباب کرمانشاه + طرز تهیه
  • دنده کباب کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

دنده کباب را می توان معروف ترین غذای استان کرمانشاه دانست. این کباب مطبوع که با دنده گوسفند تهیه می شود، از حجم بالایی گوشت برخوردار است و منبع مناسبی برای پروتئین حیوانی به شمار می رود.

مواد اولیه دنده کباب کرمانشاه:

رب گوجه‌ فرنگی: نصف قاشق غذا‌خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

دنده‌ گوسفند: یک کیلوگرم

سماق: ۱٫۵ قاشق چایخوری

پیاز ریز شده: ۲ عدد

روغن زیتون: ۳ قاشق غذا‌خوری

سیر رنده شده: یک حبه

پیاز برای دور کباب: ۱ عدد

لیمو ترش برای دور کباب: به میزان لازم

جعفری ساطوری برای دور کباب: به میزان لازم

گوجه فرنگی کبابی برای دور کباب: به میزان لازم

طرز تهیه دنده کباب:

ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۰ الی ۱۵ سانتی‌ متر خرد کنید و چربی‌ های اضافه آن را بگیرید.

سپس در کاسه بزرگی، پیاز، سیر، فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه‌ فرنگی و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد گوشت را به مواد اضافه کنید و با دست کاملا ورز دهید تا همه قسمت‌ های گوشت به این مایه آغشته شوند. سپس آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه‌ دار شود.

سپس کباب را به سیخ بکشید و روی کباب‌ پز با حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شود. کباب را با دورچین آن سرو کنید. قبل از سرو باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

نوش جان!



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران