دیماج قزوین + طرز تهیه

  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
  • دیماج قزوین + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

دیماج نوعی عصرانه سنتی است که در استان قزوین در فصول گرم طبخ می شود.

این خوراکی از مخلوط نمودن تکه‌ های نان، پنیر، خیار، گردو، پیاز داغ و زرد چوبه درست می‌شود. نوع اصلی دیماج که متداول تر است از مخلوط تکه های خرد شده نان لواش قزوینی (خشک) و سبزی خرد شده پنیر کهنه گردو و پیاز داغ تهیه می شود و طرز تهیه آن به شرح زیر می باشد:

نان لواش قزوینی ماده اصلی این خوراکی می باشد (که به صورت خشک شده نگهداری می شود) را خرد کرده و سپس کمی به آن آب می پاشیم (البته از نان لواش معمولی که خشک شده باشد نیز می توان استفاده نمود). سبزی مورد استفاده در این خوراکی همان سبزی خوردن می باشد که بعد از خرد کردن به همراه پیاز داغ و گردو و پنیر کهنه به نان اضافه می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم. برای خوردن نیز میتوان از دو راه استفاده کرد: لقمه کردن با دست و لقمه کردن با استکان کمر باریک (مثل لقمه کردن پشمک یزدی ها).

طرز تهیه:

ابتدا نان را به تکه کوچک خرد کنید. سپس کمی آب در آن بریزید تا مرطوب شود.

پیاز را از قبل خرد کرده و تفت دهید. سپس به نان اضافه نمایید.

سبزی خردن و گردو را خرد کرده، با هم مخلوط کنید. گردو را زیاد خرد نکنید طوری که هنگام سرو زیر دندان بیاید.

سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

روی مواد را با پارچه بپوشانید و بگذارید مواد حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند. سپس به کمک دست آن را ورز دهید و به صورت گلوله بیضی شکل درآورید.

این عصرانه همراه با هندوانه در روزهای گرم تابستان واقعا عالی می شود.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران

  • masome در ۱۳ فروردین ۱۳۹۵

    واقعا عالی بود مرسی.
    از اینکه عکس شونم گذاشتید واقعا ممنونم

  • زهرااحمدی نژاد در ۱۰ تیر ۱۳۹۵

    به نظر من این غذای محلی بسیار خوش طعم و خوش مزه است و من این غذا را زیاد درست می کنم و خیلی از شما ممنون هستم .باتشکر.

  • فاطمه در ۱۰ مرداد ۱۳۹۵

    ممنونم،این غذارو از برنامه دستپخت دیده بودم ولی دقیقا متوجه نشده بودم،عالی بود حتما امتحانش میکنم

  • مرضیه در ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹

    ما توی دیماج پیازچه ریز ریز شده تربچه ریز ریز شده هم به مقدار خیلی کم میریزیم عالی میشه

  • ناصر در ۲۱ مرداد ۱۳۹۹

    ما در شهر مراغه ساده تر برای صبحانه درست میکنیم نان خشک تازه خرد میکنیم و با آب یا شیر مرطوب میکنیم و روغن حیوانی آب ده میریزم و گردوی خرد شده اضافه میکنیم بعد پنیر خرد شده اضافه میکنیم و میخوریم البته با دست لذت بیشتری داره

  • ❤️🌿 در ۲۳ مرداد ۱۳۹۹

    در اصل دیماج پنیر کهنه هست ک این غذا را عالی تر و خوشمزه تر میکنه
    واگر از تندی پنیر را دوست ندارید میتوانید از پنیر لیقوان استفاده کنید