زیره پلو کرمان + طرز تهیه

  • زیره پلو کرمان + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

زیره پلو از غذاهای سنتی استان کرمان است که در صورتی که با مرغ یا گوشت طبخ شود غذایی مجلسی و مناسب برای میهمانی ها خواهد بود.

مواد لازم:

برنج: ۲ لیوان

زیره سیاه: ۳ قاشق غذاخوری

کره و روغن و نمک: مقدار لازم

طرز تهیه:

زیره را ۳۰ دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس آبکشی کنید.

برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس با اب سرد آبکشی کنید (زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز برنج کمی خام باشد).

برنج آبکشی شده را با زیره و کمی نمک مخلوط کنید، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ قرار دهید سپس برنج مخلوط با زیره را داخل قابلمه بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب و چند قاشق روغن روی برنج بریزید.

در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید مقداری کره آب شده روی آن بدهید و به همراه گوشت یا مرغ این برنج خوشمزه را سرو کنید.

نکته
میتوانید در زمان ریختن برنج در قابلمه لابلای برنج را لایه لایه با تکه های مرغ پخته یا گوشت پخته پر کنید و به جای آب از آب گوشت یا آب مرغ برای روی برنج استفاده کنید، به این صورت زیره پلو مجلسی و فوق العاده خوشمزه ای خواهید داشت.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران