سالاد شیرازی + طرز تهیه

  • سالاد شیرازی + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

سالاد شیرازی یکی از محبوبترین سالاد های ایرانی است که تهیه آن بسیار آسان است و مواد لازم آن معمولاً در اکثر منازل در دسترس هستند. این سالاد در کل کشور طرفدار دارد اما اصل آن مربوط به استان فارش و شهر شیراز است.

مواد اولیه سالاد شیرازی برای ۳ نفر:

خیار (بزرگ و سالادی): ۱ عدد

گوجه فرنگی (متوسط): ۲ عدد

پیاز (کوچک): ۱ عدد

نعنا خشک: به میزان لازم

جعفری (ساطوری شده): به میزان لازم

لیمو ترش: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی:

ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید. برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برش های ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.

سپس خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.

سر گوجه فرنگی ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید. سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند. پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.

حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل، نعنا خشک، جعفری و نمک و آب لیمو ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.

نوش جان!

نکات:

۱- بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.

۲- اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.

۳- در صورت تمایل به جای آبلیمو از آبغوره، آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران