سوپ ترخینه کرمانشاه + طرز تهیه

  • سوپ ترخینه کرمانشاه + طرز تهیه
ارسال تصاویر و توضیحات مناطق دیدنی و بکر شما و شرکت در مسابقه

سوپ ترخینه از غذاهای محلی استان کرمانشاه است که با ترخینه و معمولاً در زمستان های سرد این منطقه تهیه و طبخ می شود. ترخینه یکی از سوپ های محلی و معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن از گندم و دوغ استفاده می شود و به صورت گلوله های خشک شده و آماده عرضه می شود و در این شهر به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین مردم طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم سوپ ترخینه:

ترخینه: ۲ گلوله

آب مرغ: ۳ لیوان به تنهایی و یا همراه با گوشت مرغ

لپه و عدس: هر کدام نصف پیمانه

اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذا خوری

پیاز درشت: ۱ عدد

نمک و زرد چوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ترخینه:

ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و عدس را جداگانه بپزید و بعد ترخینه و آب گوشت و پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود. سپس لپه و عدس پخته را به سوپ اضافه کنید و در آخر اسفناج را اضافه کنید. وقتی سوپ پخت و غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و قبل از غذا نوش جان کنید.

نوش جان!

نکات:

۱- این سوپ را بدون عدس و لپه و یا اسفناج هم می شود درست کرد و بسته به سلیقه شما دارد.

۲- اگر می خواهید سوپ شما خوشمزه تر باشد از گوشت مرغ استفاده و سپس استخوان ها را جدا و گوشت آن را ریز ریز کرده و به سوپ اضافه کنید.



عبارت های مرتبط:


زیباترین مناطق مشابه:


محبوب ترین مطالب

نظرات کاربران